Bio

Experienced?!?, of “The bad boys from Belgium” zoals de band vaak wordt genoemd, is waarschijnlijk onze beste hoop voor de terugkeer van echte, onversneden rock en roll! De combinatie van hun moderne visie op goeie old-school hard rock van weleer, samen met de gigantische uitbarstingen van energie op hun liveshows, zorgen ervoor dat Experienced?!? steeds opnieuw de harten kan winnen van menig rockfan, metalfan, en elkeen wie zich daartussen bevind.

In 2008 veroverde de band delen van Europa door te toeren in Hongarije en Roemenië waar ze een live showcase speelden voor MTV in het officiële Hard Rock Café in Boekarest. In 2010 reisden ze meer dan 13000km om op de wereldfinale van Global Battle of the Bands te spelen in Kuala Lumpur, Maleisië. In 2013 verscheen de band plots op Belgium got Talent waar ze tegen alle kansen in zowel jury als publiek wisten te verrassen met hun meer dan gewaagde show!

Experienced?!? heeft echter niet stilgezeten sinds hun veelbesproken deelname aan Belgium’s Got Talent. De band bracht ondertussen een mini-EP uit met 3 nummers in 2014, en een full album getiteld “Got Something to Say?!?” in 2015. Hun muziek werd o.a. gesmaakt door de bekende promotor Chris Prouvé en trok ook management en diverse booking agencies aan. De 3 nummers van de EP en het full album zijn wereldwijd online te koop. Het album is ook fysiek te verkrijgen in de betere platenzaken in de Benelux. Een follow-up album liet niet lang op zich wachten. “The Devil in Me” ligt nu in de winkels en kreeg al erg positieve reviews van onder andere Rock Tribune Magazine!


Video's