Muzikanten verenigen zich tijdens allereerste Sunny Afternoon Session

Foto's : Raph Peeters | Tekst: Bart Van den Bosch

Om klokslag elf uur installeerden de gebroeders Boudry de geluidsinstallatie. Mondjesmaat sijpelden ook de muzikanten en MC Leni binnen. Ze verkenden de prachtige zaal van café ’t Goed Voorbeeld in Lier en leerden mekaar al wat beter kennen. Na de soundcheck kropen alle muzikanten samen op het podium voor het inoefenen van het slotnummer ‘Let It Be’. Dit verliep zeer vlot en iedereen was klaar om er een spetterende namiddag van te maken. Dat werd het ook!

Voor een volle zaal gaven Lies & Jeroen, Dana Rexx en My Deer het beste van zichzelf. Beelden van hun optredens kan je terugvinden via het YouTube kanaal van De Muzikant.

Samen met percussionist Paul Zegers en toetsenist Steven Mintjens stelde Jean Bosco Safari in drie delen (zon, maan en sterren) zijn nieuwe nummers voor aan een fantastisch luisterend publiek. Hij bouwde zijn set geleidelijk op en na anderhalf uur topentertainment sloot hij af met het beklijvende Dreamers All Over The World Unite. Alle muzikanten verenigden zich om deze geslaagde allereerste editie van The Sunny Afternoon Sessions op gepaste wijze af te sluiten met Let It Be.